Novi Sad
21.06.2021.
11:11 > 11:03
Đaci koji pohađaju Gimnaziju "Isidora Sekulić" u Novom Sadu još nekoliko meseci nastaviće da pohađaju nastavu u Srednjoj mašinskoj školi, budući da radovi na dogradnji sprata još uvek traju.
  • Dragec

    20.10.2021 08:13
    Poskupeli radovi za 400.000 evra? Gde mi živimo i kako se zrose nasi novci? Onaj sa kim se ugovara posao o gradnji ili rekonstrukciji trebao je da nabavi i obezbedi materijal na vreme, a ne da ceka poskupljenje materijala da bi se sklapali aneksi ugovora i time rekonstrukcija kostala dodatnih 50 mil dinara, zar ne?! Nijedan normalan ugovor nema varijabilni deo u kom se cena radova menja sa npr. poskupljenjem materijala, inflacijom ili sl?? Zar ne, direktorka, ili ste nekom dobro namestili posao, a u NS se zna u kome, vasem muzu?! Moralo se od nekih novaca kupiti stan ćerki pomenute direktorke u Italiji.
    Naravno da ce delom iz dodatnih cena radova i "poskupelog" materijala. Feudalisti dosta je bilo, nije vasa Isidorina gimnazija!
  • sto faktora ometanja

    21.06.2021 17:00
    Novo vreme
    Izgleda da samo djaci pešaci idu redovno u školu bez obzira na sve više sile.
  • Xyzž

    21.06.2021 11:27
    ...Đaci se u školu vraćaju u drugom polugodištu...
    Pitanje je samo: Koje školske godine?
    Bilo je rečeno da će se vratiti ove.
    A šta je sa đacima iz Muzičke škole i Loline, tamo je radovima kraj, a đaci još nisu u novim prostorijama?
    Nešto dugo traju te nadogradnje i ugradnje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna